Vlasová kosmetika L'Oréal Professionnel

Dobré ráno,

omlouvám se všem z Vás, kteří netrpělivě čekali na slibovanou recenzi týkající se vlasové kosmetiky zn. L'Oréal Professionnel.  Někdy se Vám v životě přihodí věci, které nejste schopni zcela ovlivnit a Váš rutinní život se tak obrátí o 360 stupňů. Když jsem si zakládala svůj blog, bylo mým cílem přispívat zde minimálně jednou týdně a sdílet s Vámi své zkušenosti s kosmetikou, kterou jsem doposud měla možnost vyzkoušet. Život však nelze naplánovat, a proto se předem omlouvám, pokud zde nyní nebudu tak často, jak byste si možná přáli.
Nyní už ale pár slov ke značce, jejichž produkty bych Vám zde ráda představila.
 
Značka L'Oréal Professionnel patřící do skupiny francouzského kosmetického gigantu L'Oréal Group, se specializuje na výrobu přípravků péče o vlasy a pokožku hlavy.  Na vývoji produktů značky L'Oréal se podílejí přední světoví kadeřníci.  Svou inspiraci čerpá ze světa módy, a tak není divu, že se od roku 2012 stala oficiálním partnerem Paris Fashion Week.
Ať už vás trápí suché a poškozené vlasy, bojujete s lupy nebo jen toužíte po perfektním vzhledu - L'Oréal Professionnel má pro vás řešení. Značka L'Oréal Professionnel jistě zaujme všechny jedince, kteří rádi pečují o své vlasy a sní o nádherné a zdravé hřívě.

Loreal absolut repair cellular

Jedná se o speciální regenerační mléko ve spreji slibující napravení poškozených a chemicky ošetřených vlasů. Přípravek obsahuje kyselinu mléčnou, která obnovuje iontové sloučeniny a buněčnou soudržnost vlasového vlákna. Zároveň vlasy rozzáří a dodá jim novou vitalitu. Po celý den chrání vlasy před nežádoucími okolními vlivy, zabraňuje krepatění a lze jej použít také jako ochranu před tepelnou úpravou vlasů.
Ačkoliv se u výrobku uvádí, že má nemastné složení a nezatěžuje vlasy, já sama to bohužel nemohu potvrdit. Sama mám velmi jemné, lehce vlnité vlasy, které musím vždy po mytí žehlit. Po použití tohoto produktu jsem však měla pocit, že ačkoliv jsou vlasy krásně hladké a vyživené, mnohem více se mastí. Pokud však máte vlasy pevnější, bude Vám tento výrobek vyhovovat. Má navíc velmi příjemnou vůni, která ve vlasech vydrží až do dalšího mytí.
 
Cena tohoto produktu se pohybuje okolo 200 CZK. Bohužel v současné době není v ČR k dostání.
 

L'Oréal Professionnel Série Expert Volumetry sprej pro objem od kořínků

Profesionální vlasový sprej L'Oréal Professionnel Série Expert Volumetry je určen k vyživení a zvětšení objemu vašich vlasů. Přípravek obsahuje speciální technologii HydraLight a technologii Intra-CycalaneTM., které vlasy vyživují a dodávají jim objem od kořínků. Díky tomu budou vaše vlasy dokonale oživené a bez známek plihnutí. Po použití tohoto vlasového spreje se budou vaše vlasy lépe rozčesávat, budou krásně nadýchané, zdravé a pružné. Vlasový sprej je určen především pro jemné, plihnoucí vlasy. Používá se do umytých, ručníkem vysušených vlasů, kdy jej nastříkáte přímo ke kořínkům. Po použití tohoto spreje vlasy krásně voní, bohužel jsem zde měla pocit, že mi mé jemné vlasy mnohem více elektrizují a jako by došlo ke zvýraznění nově vyrůstajících vlasů. Zázrak v podobě objemu se v mém případě bohužel také nekonal.

Cena produktu se pohybuje okolo 200 CZK a je možné jej zakoupit např. zde: http://www.parfums.cz/loreal-professionnel/serie-expert-volumetry-sprej-pro-objem/



L'Oréal Professionnel Série Expert Liss Ultime sérum pro vlasy namáhané teplem
Sérum L´Oréal Professionnel Série Expert Liss Ultime Oil je speciálně navržený olej pro suché a nepoddajné vlasy, které jsou často vystaveny tepelné námaze při fénování či žehlení vlasů. Uhlazující olej zaručuje dokonalou regeneraci vlasového vlákna. Tato bezoplachová péče vaše vlasy vyživuje, chrání a dodává vlasům neuvěřitelný lesk. Díky technologii Reflexium, která obsahuje vyživující složky, budou vaše vlasy krásně lesklé a hebké na dotek. Olej navíc krásně voní po ovoci a květinách. Olej aplikujte do umytých a ručníkem vysušených vlasů po celé jejich délce. Pak již vlasy upravujte jako obvykle (žehlička, fén). Opět zde musím zdůraznit, že tento olej není vhodný pro jemné vlasy. Po jeho použití jsem já osobně měla pocit více se mastících vlasů. Pro silné, hrubší vlasy však bude tento olej úžasný.
Cena tohoto produktu se pohybuje okolo 350 CZK. Ani tento olej jsem však v současné době na internetových stránkách v ČR nenašla.
 

Tak a to by bylo pro dnešek vše. Doufám, že jsem těm z Vás, které jste se uvažovaly o koupi některého z těchto produktů, pomohla či Vás alespoň inspirovala.

 Přeji Vám krásný zbytek dne a těším se snad brzy.

 Vaše Vendula

Komentáře

Oblíbené příspěvky